MINIMUM LEEFTIJD EN UITZONDERINGEN

Created with Sketch.

Iedereen vanaf 18 jaar of ouder is meer dan welkom om getatoeëerd te worden.
Uitzonderingen zijn:

  • Wanneer je zwanger bent.
  • Wanneer je antibiotica of bloedverdunners slikt.
  • Wanneer je onder invloed bent van alcohol of drugs.
  • Wanneer je op de plek van de tattoo huid irritaties of aandoeningen hebt.


 Wees a.u.b. eerlijk over aandoeningen, ook die hierboven niet vermeld staan. Medicijnen, ziektes of allergieën kunnen het tatoeëer-proces of de genezing van de tatoeage beïnvloeden. Als ik niet geinformeert wordt over iets dat van belang kan zijn, kan dit van invloed zijn op het eindresultaat en is het helaas niet iets waar ik verantwoordelijkheid voor kan nemen.


VOORBEREIDING

Created with Sketch.

Zorg er voor dat je op de dag van je afspraak goed uitgerust bent. Je lichaam heeft behoorlijk wat energie nodig. Ik vraag je dan ook vriendelijk 24 uur voordat je getatoeëerd word geen alcohol of drugs te nuttigen. Eet van te voren goed, en neem wat zoete snacks of drinken mee om je bloedsuikerspiegel op peil te houden.

KAN IK IEMAND MEENEMEN?

Created with Sketch.

Ik werk het liefst 1 op 1. Ik lever het beste resultaat wanneer ik mijn focus helemaal op mijn werk kan houden. Daarnaast is het ook afleiding voor jou als er nog iemand anders mee komt, en jij hebt ook je focus nodig. Vind je het toch te spannend om alleen te komen, beperk je entourage dan tot maximaal 1 persoon. Deze persoon moet ook boven de 18 zijn.

WELKE VORMEN VAN BETALING WORDEN AANVAARD?

Created with Sketch.

Ik accepteer alleen contant geld.

HOE BOEK IK EEN AFSPRAAK?

Created with Sketch.

De minimum leeftijd die ik hanteer voor het zetten van een tatoeage is 18 jaar. Neem contact op via email, Facebook of Instagram. Zorg ervoor dat je de volgende informatie vermeldt in je bericht. Grootte, de plaatsing op het lichaam, detail, kleur of black and grey.
het is ook mogelijk om langs te komen voor een afspraak. Neem van te voren contact op via email of social media zodat ik rekening kan houden met je komst. Omdat ik alleen op afspraak werk, ben ik niet altijd aanwezig.

KAN IK MIJN AFSPRAAK CANCELLEN/ VERZETTEN?

Created with Sketch.

Wanneer je je afspraak af moet zeggen, doe dit dan minimaal 48 uur van te voren. Je aanbetaling blijft dan staan voor een volgende afspraak.

Zeg je later dan 48 uur af, dan ben je je aanbetaling kwijt. Ik heb dan geen tijd meer om iemand anders in jouw plaats te laten gaan. 

EEN AANBETALING KAN NIET WORDEN TERUGBETAALD!

KAN IK MIJN TATTOO LATEN BIJWERKEN?

Created with Sketch.

Wanneer je je tattoo wilt laten bijwerken kan dit eenmalig kosteloos binnen 3 maanden na het zetten van je tatoeage. kom je daarna dan betaal je voor de afspraak.